- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
- Regió7
Veure més galeries relacionades
Oscar Bayona
Veure galeria >L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Oscar Bayona
L'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardadesL'escudella de blat de moro escairat ha estat un dels reclams de la Fira de la Puríssima de Gironella. Com ja és tradició, cansaladers i voluntaris s'han encarregat de la cocció del blat de moro i a mig matí l'olor ja s'escampava pels carrers del nucli històric. A 2/4 de 12 del migdia, a la Placeta ja ho tenien pràcticament tot a punt per servir les racions. Calculaven unes 1.800, segons Montserrat Dachs, que fa 22 anys que està al capdavant de la cocció. La xef convidada d'enguany, Remei Escolies, del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, s'ha encarregat de fer el primer tast, juntament amb l'alcalde de Gironella, David Font (tal com es pot veure al vídeo).