La presentació del documental sobre la vida de la Pobla de Lillet, durant el darrer segle, va aixecar una gran expectació entre els seus habitants. L'acte es va celebrar dissabte al vespre al Teatre-Casal, que es va omplir, amb més d'un centenar de persones, per veure l'estrena d'un film que, a partir del cinema Llobregat, repassa els costums i la manera de viure de la vila a començament del segle XX. L'alcaldessa de la Pobla, Carme Rosell, i el director del documental, Laureano Clavero, van presentar oficialment l'obra i van fer entrega d'un exemplar del dvd a tots els participants que apareixen en el documental. Posteriorment, es va poder visualitzar el vídeo, en un passi d'uns 30 minuts de durada, aproximadament.

El treball es titula Les quatre estacions. Biografia d'un cinema, que després de quatre anys de treball, veu ara la llum gràcies a la iniciativa de Clavero, un argentí fascinat per la Pobla de Lillet. El dvd ja s'ha posat a la venda a diferents llocs. Entre d'altres, es pot trobar al punt d'informació del poble, on s'adquireix per 10 euros. El documental recull velles imatges de l'antic cine Llobregat -tancat des dels anys 90- i de La Pobla, que es combinen amb les filmacions fetes als habitants, d'on se'n extreu un valuós testimoni oral, mitjançant el record de les persones. L'obra s'estructura en quatre parts que simulen les quatre estacions de l'any, des del naixement, l'any 1906, fins a la seva desaparició, passant per l'auge de mitjan de segle i l'inici de la decadència cap als anys 70 i 80. Paral·lelament, això es visualitza mitjançant la pròpia activitat econòmica de la zona, ja que l'obra, segons el seu director, tracta la manera "com el cine influïa en el poble i com el poble depenia del cine, sobretot en una època en què pràcticament només hi havia la ràdio". L'autor apunta que en el documental també es fa referència als costums a l'entorn del cinema, "propis d'una època passada i que ara no tindrien cap sentit, com el fet d'aplaudir en una escena i tornar-la a repetir, o que fos un cine amb finestres", diu Clavero.

D'altra banda, l'Ajuntament de la Pobla de Lillet, arran del reesit documental, ha mostrat la seva voluntat de recuperar el mític cinema Llobregat, i preveu, en el seu pla d'actuació, adquirir i adequar la instal·lació que, actualment, està abandonada.