Santamaría demana als partits que deixin governar la llista més votada

23.06.2016 | 00:00

La vicepresidenta en funcions del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, va instar ahir la resta de forces polítiques a "respectar" la llista més votada en les eleccions d'aquest diumenge i a permetre la conformació d'un govern en lloc de buscar uns nous comicis.
Sáenz de Santamaría va fer aquestes manifestacions després de recórrer una empresa agrària a Bolea (Osca) dedicada a la recol·lecció i a la comercialització de cireres, en companyia de responsables i candidats de la coalició formada pel PP i el PAR a Aragó. En declaracions als mitjans de comunicació, va reiterar que les dues úniques opcions que se'ls plantegen als espanyols són un govern "moderat i centrat en el benestar social i en el creixement econòmic i ocupació" i un altre de "morat, radical i d'extrema esquerra".
La número dos del govern central va assenyalar, a més, que l'"única" opció moderada amb possibilitats de "tirar endavant" és la representada pel Partit Popular, i va advertir també que els vots donats a d'altres partits que es presenten com a formacions de "centre" podrien afavorir, en virtut de la mecànica electoral, Units Podem.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema