La Copa Catalana Internacional de BTT va acabar amb la clàssica prova disputada a la localitat vallesana de Corró d'Amunt i va veure com el corredor de l'equip manresà Tomàs Bellès Éver Alejandro Gómez es proclamava campió de la competició. La cursa final tenia molts ingredients per ser una jornada de màxima emoció amb diversos fronts oberts.

La victòria general de la Copa en categoria masculina ja estava decidida des de la cursa de la Vall de Boí a favor de Gómez però estava en joc el quadre d'honor final. Francesc Guerra del Scott Team XC ha estat finalment segon i Umbert Almenara del Bicis Esteve tercer. En fèmines, la finlandesa Sonja Kallio va complir els pronòstics i va aconseguir la victòria final per davant de Marion Cátedra de l'AE Matxacuca i Laura Queraltó del Coluer-Electricadi. La general per equips l'ha dominat amb claredat des de la primera cursa el conjunt manresà Tomàs-Bellès. El segon millor equip ha estat el Coluer-Electricadi i el podi l'ha completat el BG-Pansalud Energy & Vitality.

Les bones notícies per a l'equip Tomàs Bellès no van acabar amb la victòria de Gómez a la general i és que en la categoria Sub-23, Roberto Bou va imposar-se a la cursa amb un crono de 1.35:44, seguit per Pau Romero en segon lloc i Narcís López tot seguit. En júnior femení la victòria també va ser per a la corredora del Bellès Magdalena Duran. En Sub-23 femení, Chloé Passelande va ser la més ràpida per davant de Júlia Blanch i Laia Fores. En la categoria júnior Josep Duran (Megamo Cycling Team) va imposar-se amb claredat deixant a Ivo Castellà i a Ferran Robert a gairebé set minuts.