El Reial Madrid va superar, sense escarafalls, la visita de Las Palmas, convertida en tràmit per l'aparent fragilitat mostrada per l'equip insular, a l'espera d'enfrontaments superiors, com la visita de dimarts del Paris Saint Germain o el viatge a Sevilla en la pròxima jornada. El conjunt de Rafa Benítez, ple de novetats a causa de les baixes, va fer el just. I ja està. En va tenir prou amb això el Madrid, agitat especialment per l'entusiasme de Jesé Rodríguez, que demana cada vegada més la seva quota de protagonisme.

Es mostra extramotivat el del planter. Jesé ha tornat. L'atacant, la promesa més ferma de les collites recents de la fàbrica blanca, vol fer-se un lloc. No va desaprofitar el temps el davanter, que va deixar enrere la lesió de lligament que el va tenir un any parat, un retorn irregular i algunes situacions sota sospita. No va comptar el Madrid ni amb Bale, ni amb Benzema ni amb James Rodríguez, absències de renom unides a les de Keylor Navas, Ramos i Carvajal.

Inici fulgurant

Poc va tenir a veure l'equip canari amb el rival lluitador que va visitar el Vicente Calderón i el Camp Nou. Es va plantar timorat sobre la gespa, amb les línies molt endarrerides i sense desimboltura. Al quart d'hora l'avantatge del Madrid ja era de dos gols. El primer, als cinc minuts, per mitjà d'Isco, que va finalitzar amb encert una bona passada de Jesé. Las Palmas va donar un pas endavant, però la seva defensa va tornar a quedar en evidència quan Marcelo va enviar una bona centrada al cap de Ronaldo, que va fer el segon.

Els canaris es van animar a set minuts per al descans, en un córner rematat per Hernán imparable per Casilla. Va ser el primer gol encaixat pel Madrid al Santiago Bernabéu aquest curs. Però les esperances van durar el que va trigar a aparèixer Jesé, que amb una acció individual va sentenciar el partit. A la segona meitat el duel va entrar en una letargia interminable, amb els dos conformats amb la situació.