Vuit atletes de l'Avinent CA Manresa i vuit més del CA Igualada Petromiralles buscaran avui i demà les millors classificacions possibles en els campionats d'Espanya absoluts indoor d'atletisme que se celebren a València.

El CAM hi serà representat pels germans Ricard i Mònica Clemente en la modalitat de perxa; Paula Raul en els 60 tanques; Marina Guerrero en els 1.500 llisos; Marta Riera en els 200 llisos; Laia Solà en els 60 llisos; Sofia Zorrilla en alçada; i Ainhoa Martínez en pes. El CAI hi tindrà Marc Sánchez en alçada; Jordi Yoshinori Matsuoka en llargada; Dario Sirerol en triple salt; Guillem Carner en 800 i 1.500 llisos; Cora Salas en llargada; Nora Taher en triple salt; Maria Abadal en 60 tanques; i Anna Asensi en 60 i 200 llisos.

També participarà en els estatals el bagenc Albert Álvarez de l'Atletismo Numantino, en el seu cas en el concurs de perxa.

També aquest cap de setmana hi ha els campionats de Catalunya de clubs sub-14, el català de 3.000 llisos sub-18 i sub-20 i el català màster, en els tres casos a Sabadell; el català de clubs de marxa atlètica a Can Dragó a Barcelona, i el català de llançaments d'hivern al Serrahima de Barcelona.