Tens ganes de celebrar el Carnestoltes aquest cap de setmana? T'oferim un llistat dels municipis on podràs participar de la festa:

AVINYÓ

Avui, a les 22.30 h, cercatasques amb els Grallers i Timbalers d´Avinyó. A les 23.30 h, al local Catalunya, ball del pijama amb Tu sí que moles (Escala Hifi) i No More Frikis. Dissabte, a les 11 h, pregoner i concurs de disfresses dels botiguers d'Avinyó. A les 17 h, pregó i cercavila amb les xarangues La Joven Mafia, Màgic, Batukada Shangó i Batucada Nari Nan. Tot seguit, concurs de comparses. A les 21.30 h, sopar popular al pavelló. A les 23 h, cercatasques amb La Joven Mafia. Tot seguit, darrera l´església, ball de disfresses amb l´Orquestra Mitjanit i DJ Puxi. En acabar, matines amb OBK. Diumenge, a les 18.30 h, darrera l´església, enterrament de la sardina. Cercavila amb els Grallers i Timbalers d´Avinyó i swing amb Spank The Baby. Tots els actes són gratuïts.

CASTELLBELL I EL VILAR

Dissabte, a les 17 h, des de davant de l´escola Jaume Balmes, pregó que donarà inici a la rua, que anirà fins a l´avinguda de l´Esport, on hi haurà una passarel·la per als concursants a les millors disfresses. Es farà el final de festa amb coca, el lliurament de premis i la crema del Rei Carnestoltes. La rua comptarà amb l´animació dels grups Pica Bé, Sona Samba, Vacatucada i Timbalers de Vaxarisses-Can Serra. Les inscripcions per al concurs s´hauran de fer entre les 16 i les 16.30 h, davant de l´escola Jaume Balmes.

MASQUEFA

Dissabte, a les 18.30 h, rua de comparses. Les carrosses s´hauran de concentrar a les 18 h, a l´avinguda de La Línia. El concurs consta de dues categories: comparses de menys de 20 integrants i comparses de més de 20 membres. També es farà el concurs de comerços disfressats. Els guanyadors dels concursos es donaran a conèixer a la festa que es farà a la sala polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en acabar la rua. A partir de les 00 h, festa nocturna a la mateixa sala polivalent.

NAVARCLES

Dissabte, a partir de les 16 h, al carrer Pau Claris, inscripcions. A les 17 h, inici de la rua, que acabarà al parc Marcel·lí Monrós amb la lectura del pregó. Hi participarà la xaranga de l´Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. En acabar, botifarrada. Preu: 2 euros. Durant la botifarrada, lliurament de premis.

SANT FRUITÓS DE BAGES

Dissabte, a les 17 h, a la plaça Alfred Figueras, rua de Carnestoltes familiar. Final de festa al pavelló d´esports amb el grup Koloraines. A les 21.30 h, davant del Nexe, inici de la rua de nit del Carnestoltes jove. A les 23 h, al pavelló d´esports, concert amb The Papa´s & The Popo´s i DJ Aleix RZ.