La regidora de Festes, Mireia Cañadell, assegura que el fet que la cavalcada creixi contribuirà a portar «més il·lusió» als infants en la tarda més esperada de l’any.

Cañadell indica que enguany «hi haurà més gent i més carrosses que l’any passat» i ha avançat que «tota la cavalcada serà una mica relacionada amb el món de Disney». La comitiva tindrà, entre d’altres, una carrossa de l’AMPA de l’escola Josep Ferrà; la col·laboració dels nois i noies del projecte A Escena!, que «són gairebé trenta nens que es fan la seva pròpia disfressa i tocaran percussió», i s’espera també una nombrosa comitiva de l’Associació deVeïns de Sant Bernat. Altres entitats veïnals, com la de les Planes, també participen a la festa, així com els geganters i la gent dels Pastorets, indica Cañadell. Algunes empreses locals, diu, han deixat també camions perquè formin part de la cavalcada i la Comunitat Minera Olesana, immersa en la celebració del seu 140è aniversari, és la responsable de la carrossa del patge Viu-Viu. No obstant això, l’arribada dels Reis serà, de nou, una sorpresa que no es coneixerà fins al dia 5 a les 6 de la tarda.

Quant a la seguretat, Cañadell indica que «hem posat un sistema de protecció per a cada entitat, i hi haurà sis persones de seguretat que surten de les mateixes associacions i que seran davant les carrosses perquè la gent no es pugui fer mal agafant els caramels».