El CDR de Manresa ha organitzat un debat electoral de les eleccions municipals que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de maig, a les 12 del migdia a l'Espai Òmnium, amb un vermut popular en finalitzar.

El debat, que estarà moderat per la periodista manresana Marta Roqueta, se centrarà principalment en dos grans blocs: polítiques feministes i polítiques pro drets LGTBI, en clau municipal. També hi haurà un bloc de «Com arribem a la República Catalana des dels municipis?» i un torn final de preguntes i dubtes per part del públic.

Han confirmat l'assistència Fem Manresa, Junts per Manresa, ERC Manresa, Primàries Manresa i Manresa en Comú. Podem Manresa i PSC Manresa han declinat la invitació.

Els representants de cada candidatura seran:

  • Fem Manresa: Gemma Boix. N? 2 de la llista. Llicenciada en dret. Advocada. Militant de la CUP i de l'Assemblea d'Afectades pel Masclisme de Manresa. Exmilitant d'Acció Lila.
  • Junts per Manresa: Rosa Ortega. N? 4 de la llista. Llicenciada en història contemporània, títol professional de solfeig, teoria de la música, transposició i acompanyament. Professora de música a l'Institut Guillem Catà.
  • ERC Maneresa: Cristina Cruz. N? 2 de la llista. Diplomada en infermeria. Màster en infermeria pediàtrica. Infermera a l'àrea de neonatologia d'Althaia. Sindicalista CCOO i actual regidora de Dona i Igualtat.
  • Manresa en Comú: Ana Querol. Cap de llista. Professora d'autoescola. Militant d'Iniciativa per Catalunya Verda i coordinadora ICV Manresa.
  • Primàries Manresa: Marta Sánchez. N? 10 de la llista. Llicenciada en enginyeria agrícola i enginyeria agrònoma. Tècnica a Agroxarxa.