El FS Gironella va anunciar les seves tres primeres incorporacions de la temporada que ve: Clàudia Pons, Marta Vilaró i Patrícia Sánchez. Aquestes tres altes pretenen fer que el conjunt gironellenc faci un salt qualitatiu per afrontar una nova temporada a la màxima categoria del futbol sala estatal, la Divisió d'Honor Femenina, en la qual enguany és l'únic equip de Catalunya.

Clàudia Pons, de 26 anys, ja va jugar durant 10 temporades amb el Gironella, on es va formar com a jugadora, i torna després de jugar dues temporades al Còrdova, amb el qual ha guanyat dues lligues i ha estat la jugadora de camp que ha disputat més minuts. Mercè Pérez i Magda Pérez, directores esportives del Gironella, consideran que el retorn de Pons era necessari: "amb la recuperació de Clàudia es compleix l'objectiu marcat des que van marxar Berta Velasco, Anna Giralt i Marga Mas. I no era un altre que portar de nou aquestes jugadores al futbol sala català, al Gironella".

Pere Mir, vicepresident del club, creu que la tornada de Pons és un gran esdeveniment: "sense cap mena de dubte la millor notícia de l'any per als nostres socis, aficionats, directius i per a tota la família del futbol sala català és tornar a tenir la Clàudia a casa. Arriba en el seu millor moment de maduresa esportiva i és clar que no renuncia a res, i és impossible descriure tot el que és capaç d'aportar al nostre club. Som molt feliços".

Marta Vilaró, de 20 anys, és portera i després de sis temporades vinculada a l'equip B arriba al primer equip, amb qui ja fa dos anys que s'entrena. Va debutar l'any passat a Divisió d'Honor i és una jugadora apreciada per l'afició del club per les mostres de compromís que ha donat.

Patrícia Sánchez, de 26 anys, juga de pivot i procedeix del Castelldefels, una jugadora que vol continuar tenint minuts a Divisió d'Honor. Els seus 33 gols de la temporada passada i la seva experiència al màxim nivell l'avalen.