El CB Igualada va encadenar ahir la cinquena victòria consecutiva, en aquesta ocasió aconseguida amb solvència a la pista del

Reus Ploms, equip situat a la zona baixa de la classificació.

El partit va començar amb molta igualtat, el Reus aprofitava el seu avantatge de centímetres i de pes sota cistella i estava encertat des de la línia de tres punts. Per la seva banda, l'Igualada es veia obligat a jugar contra una defensa zonal que no aconseguia penetrar amb facilitat. No va ser fins al minut 7 del primer període que les blaves van ser capaces de trencar el mur reusenc amb un parcial de 13 a 3. D'aquesta manera es va arribar amb un clar avantatge visitant al final del primer període (13 a 22).

En el segon període les igualadines van seguir prement l'accelerador en defensa, sobretot marcant molt intel·ligentment les jugadores franquícia del Reus i impedint que poguessin carregar el joc interior. Les anoienques van plantejar una defensa brillant que els va permetre arribar al descans amb una còmoda diferència.

A la represa es van viure els moments de menys qualitat en el joc visitant, degut a l'augment de intensitat d'un Reus que no volia llançar la tovallola tan aviat. El ritme igualadí en defensa va baixar, fet que va aprofitar el Reus per començar a anotar cistelles còmodes. Això unit a dos triples gai-rebé consecutius de Marta Pérez van fer que el Reus s'aproximés a 13 punts en el marcador.

L'Igualada havia donat vida a un rival quasi mort. El final del tercer període va arribar amb un perillós 35 a 47. Tot i eixugar les diferències, l'Igualada era molt conscient que aquest partit no se li podia escapar i va tornar a incrementar la intensitat defensiva. El darrer període va ser espectacular, amb un inici fulminant que tirava per terra les aspiracions de les locals (parcial de 9 a 0). A partir d'aquí l'Igualada es va sentir molt còmode en atac, sabedor que la victòria ja no s'escaparia, i va poder exhibir el seu millor bàsquet amb grans jugades d'elaboració en atac. El Reus es va veure obligat a treure la defensa zonal, però l'Igualada ho va aprofitar per agafar més avantatge a còpia de ràpids contraatacs.