El Catalana Occident Manresa va derrotar a la seva pista el Cornellà, un fet que, combinat amb la derrota del Barça a Olost de Lluçanès (70-69), fa que els manresans se situïn com a líders en solitari del grup de Preferent (7 victòries/1 derrota) per davant del Barça i el Joventut, ambdós amb 6-2.

Dissabte, al Vell Congost i amb el Cornellà de rival, els jugadors de Josep Riera van sortir amb encert des de l'exterior i van obrir marge. En el segon quart, el CB Cornellà va reaccionar per arribar amb set punts per sota al descans. Ja en el tercer període, els bagencs es van tornar a escapar en el marcador per arribar als deu darrers minuts del matx amb un 55-42. En aquests, els jugadors de l'equip visitant van abaixar els braços de seguida, i els júniors del Catalana Occident van aprofitar per poder sentenciar el matx de forma definitiva.