El Martorell continua liderant amb pes ferm el seu grup de Copa Catalunya, després de derrotar el Gavà en un partit poc brillant dels del locals fins al darrer període.

El Martorell va començar manant en el marcador de la mà d'un encertat Fontanals, i va mantenir el seu lleuger avantatge fins el final del primer quart (16-14). La igualtat es va mantenir en el segon període, amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips. La defensa pressionant visitant, junt amb dos triples de València, va permetre al Gavà agafar un petit avantatge, però els locals van tornar a igualar el resultat gràcies a un encertat Del Hoyo (35-36).

A la represa, els visitants no van perdre la por en el seu joc i van tornar a marxar en l'electrònic (51-57). En els darrers deu minuts de partit, va aparèixer la figura del capità del Martorell, Fuentes, que tornava després de tres setmanes de baixa i que va liderar un parcial inicial de 15-3 que permetia als locals capgirar el partit (66-60). El Martorell va recuperar la confiança en el seu joc, però els visitants no li perdien la cara al partit (72-70 a falta de dos minuts pel final).

Amb tot per decidir, Del Hoyo va robar una pilota i va acabar el contraatac amb una esmaixada, que, sumada a l'encert des del tir lliure de Balboa, va permetre al Martorell assegurar un nou triomf.