L'amazona del Santpedor Endurance Sara Rabeya va obtenir la victòria en la prova de VC-60 del Raid Catalunya que es va disputar en aquesta vila bagenca. Santpedor va ser l'epicentre de l'hípica catalana en acollir la celebració de diverses categories, entre les quals la que va guanyar Rabeya.

La bagenca, amb el cavall Llampec de Graells, va guanyar amb un temps de 4 hores, 28 minuts i 31 segons, seguida de Claudia Caruso, amb Casoar des Ages, amb 4.32.00, i de Josep Salvatella, amb Inkal, amb un temps de 4.33.34.

En VC-40 hi va haver dues fases. La guanyadora va ser Anna Hostau, amb el cavall Travenque, davant de Carla Viñals, amb Tiska du Barthas, i de Sílvia Casamitjana, que va quedar tercer amb Faig Mir. El genet del Santpedor Endurance Fermí Moreno va quedar en la posició número 20 de 77 cavalls amb l'euga Estopa.

Finalment, a la prova més gran de raid, amb quatre fases, el vencedor va ser Gil Berenguer, que va muntar O'Bajan XX-6-1. Darrere seu va quedar Núria Figueira, amb Tra-Jaul, i tercer Marta Serra, amb Shaitan d'Arsol.