Campió de la LEB Or, l'Andorra es prepara per confirmar l'ascens pagant el cànon a l'ACB. Aquesta és la setena temporada al davant del club de Gorka Aixàs, que ha viscut la progressió esportiva: dos anys a l'EBA, tres a LEB Plata i els dos darrers a LEB Or. I des del 2010 amb el tècnic Joan Peñarroya a la banqueta de l'equip representatiu dels Pirineus.

Després del gran disgust, l'any passat, de quedar eliminats en els play-off, aquesta temporada tot indica que sí que faran el salt cap a la lliga Endesa...

Sí, tant de bo sigui així. Fa dies que hi estem treballant, i no és pas fàcil, perquè les exigències que hi ha per pujar a l'ACB són grans. Els auditors ho estan estudiant tot en aquests dies i confiem que el 13 de juny tot estigui correcte.

El compromís del govern està sent important i ja ha fet públic que es farà càrrec de la reforma del pavelló. En què consistirà?

Es tracta de recuperar un dels fons, que ara està ocupat per una sèrie d'oficines. El pressupost que han detallat és de 970.000 euros.

Està confirmat que MoraBanc serà el patrocinador?

Estem parlant i aquest també és un altre dels aspectes que ens fan ser més optimistes al costat del que és el suport institucional del qual ja hem parlat abans.

Quants diners els fan falta per al projecte a la lliga Endesa?

Entre el cànon, que és de prop de 6 milions, més un parell més per al pressupost, estaríem parlant d'un mínim de 8, veurem al final de quan serà.