L'Igualada no va tenir una bona tarda ahir al camp del que era cuer del grup 2 de Primera Catalana, el Mollerussa. Els locals amb un joc més intens tant en defensa com en atac van superar uns igualadins més apàtics en les diferents facetes del joc al llarg de tota la confrontació. Una mostra d'això és que el Mollerussa va veure com els seus jugadors rebien sis amonestacions per cap l'Igualada. Un fet prou insòlit en aquesta categoria.

Sigui com sigui, el Mollerussa va aprofitar ben aviat un error defensiu de l'Igualada per marcar el primer gol de la confrontació. Era el minut 4 quan Vendrell avançava els lleidatans en el marcador.

L'Igualada va intentar reaccionar però va topar amb una forta defensa i un joc molt directe dels locals, basant el seu joc d'atac a les pilotes penjades a l'àrea. Poc abans del descans, l'Igualada encaixava el segon gol, obra igualment de Vendrell, en aquest cas en una acció precedida per un clar fora de joc. Era el minut 43 i els dos equips marxaven al descans amb un clar 2 a 0 pels locals.