Victòria del Manresa davant d'un dels equips més forts de la competició, el Badalona, que no es va rendir davant d'un CBiUM més regular.

Els locals van sortir molt concentrats, esperonats pel mal inici en els últims dos partits, i van aconseguir arribar al final del primer quart només un punt per sota en el marcador 15-16. La Penya intentava incomodar als manresans amb una defensa u per u un tant estrambòtica. Els bases bagencs eren defensats pels jugadors més alts de l'equip de Badalona. El CBiUM enlloc de sorprendre's va saber aprofitar aquest fet i va aconseguir escapar-se en el marcador abans de la mitja part. Al tercer quart, però, el Badalona va mostrar la seva millor versió i va tornar a igualar el partit. D'aquesta manera es va arribar als últims instants. L'última possessió va ser per el Joventut de Badalona, que va errar el triple que els hauria donat la victòria.