El CH Castellet continua acumulant victòries aquesta temporada a Segona Catalana.

En aquesta darrera jornada, els santvicentins van vèncer amb autoritat davant el CP Sitges per 1-9. Els locals només van aguantar el pols del partit els tres primers minuts. A partir del primer gol, aconseguit per Maiol Giralt, el domini va ser total per part del CH Castellet, que va arribar al descans amb un marcador de 0 a 4 a favor. A la represa, la situació no va canviar, el CH Castellet dominava amb un CP Sitges totalment a remolc. Fruit de la impotència, els del Garraf van endurir el joc, però els gols van anar caient del costat bagenc. Els locals només van aconseguir perforar la porteria del CH Castellet quan el resultat era de 0 a 7. Encara hi va haver temps per a dos gols més bagencs. Els golejadors van ser: Maiol Giralt (3), Armand Guàrdia (3), Alejandro Nieto, Dani Nieto i Àlex Gimferrer.