El Club Bàsquet Vilatorrada va aconseguir la seva quarta victòria de la temporada, i ho va fer de forma molt còmoda a la pista de La Palma, rival amb el qual empata a la taula classificatòria.

Els jugadors visitants van agafar diferències ja des dels deu primers minuts del partit, que van finalitzar amb un tempteig de 14-21. En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, però aquest fet no va impedir als bagencs ampliar l´avantatge a la mitja part (35-45).

En la segona meitat, els bagencs van fer un gran treball en defensa i van controlar el rebot, i aquesta situació va fer que els locals es col·lapsessin i només anotessin set punts en el tercer quart, que va acabar amb un resultat de 42-62. En els darrers deu minuts, els locals van marxar del partit i el Vilatorrada ho va penalitzar amb la recuperació de pilotes i cistelles fàcils per ampliar l´avantatge fins al 57-91 definitiu. En la propera jornada, els bagencs rebran a la seva pista el Corbera, que només du un triomf. El partit serà el proper dissabte a les 19.45 hores.