Aquests dies festius els han aprofitat molts clubs catalans per posar-se al dia i recuperar els partits que tenien pendents per algun motiu o altre, tot i que encara en queden alguns per disputar, sobretot els pertanyents a la darrera jornada de competicions (dies 29 i 30 de novembre).

Ahir, i corresponent al grup 7 de Tercera Catalana, es va disputar el partit entre la Balconada i el Can Parellada. El resultat final d'1 a 4 fa que els egarencs recuperin el liderat en detriment del Joanenc, que l'havia aconseguit provisionalment a l'espera de la disputa d'aquest matx a la Balconada, en la qual els manresans, cuers i que no han pogut sumar cap punt, perdien 0 a 3 a la mitja part.

Derrota de l'Organyà

Al grup 5 de Segona Catalana, l'Organyà va jugar ahir el segon partit en tres dies i va caure derrotat per 2 a 3 amb l'Angulària d'Anglesola en un matx en què els visitants es van aprofitar del pitjor joc de la temporada dels urgellencs. L'Angulària es va situar 0 a 3 i l'Organyà a la recta final, i jugant amb deu homes, va fer dos gols insuficients per poder sumar almenys un punt. Cal recordar que dissabte els ganxos ja havien empatat també a casa (1-1).