L'equip juvenil de l'Espanyol, que milita a la Divisió d'honor i que compta amb el tècnic surienc David Gallego a la banqueta i amb els jugadors bagencs Lluís López i Èric Sarmiento al camp, va proclamar-se campió en vèncer al Jàbac Can Jofresa egarenc per 1-0. Aquesta victòria combinada amb l'empat entre la Damm i el San Francisco van concedir matemàticament el títol d'enguany a l'equip espanyolista.

Un gol d'Entrena a l'inici de l'enfrontament davant d'un Jàbac combatiu va encarrilar el partit que va concloure amb la consecució del merescut títol. L'equip juvenil va anar per feina i no va trigar en agafar el control del partit després d'uns primers minuts de tempteig entre els dos equips.

Les arribades a l'àrea terrassenca no es van fer esperar i en una doble ocasió protagonitzada per Àlex López i Entrena van estrenar el capítol d'intervencions de Pedro, el porter visitant. Marc Gual també va tenir opcions de fer el primer. L'1-0 va arribar al minut 11 amb un xut ras d'Entrena.

Al segon temps es va mantenir el domini de l'equip espanyolista, que no va concedir cap ocasió al seu rival. Els instants finals del partit van estar marcats per l'emoció de conèixer el resultat definitiu del Damm-San Francisco. Finalment, l'empat entre aquests dos conjunts donava el títol al conjunt entrenat per David Gallego. L'alegria entre jugadors, entrenadors i afició va ser molt intensa. L'Espanyol s'ha mostrat com un equip molt sòlid durant la temporada assolint el títol de forma merescuda.