El futbolista de Puig-reig Oriol Rosell va aprofitar ahir al matí el parèntesi de competicions amb el seu equip, l'Spòrting de Portugal, per presentar el campus que durà el seu nom el proper estiu. Serà del 22 al 27 de juny per a nens i nenes de 5 a 15 anys. Tant el CE Puig-reig com l'Ajuntament col·laboren en l'esdeveniment esportiu.

L'acte de presentació es va fer a la biblioteca Guillem de Berguedà amb presència del batlle Antoni Clement, el delegat federatiu Pep Graus i, per part del CE Puig-reig, el president Xavi Ribera i també el director esportiu, Josep Ribera.

En la trobada es va presentar la pàgina web (campus.urirosell.cat) per fer les inscripcions. Rosell es mostra molt il·lusionat per tal de "poder ensenyar el que jo he anat aprenent en els meus anys com a jugador de futbol". Rosell, nascut el 1992 a Puig-reig, es va iniciar en l'equip local abans de passar cap als equips inferiors del Barça, i va arribar a jugar alguns amistosos en l'equip gran quan el dirigia Josep Guardiola. Després va encetar una trajectòria als Estats Units i va assolir el campionat dins la Major Soccer League jugant a l'Sporting Kansas City. Des d'allà va ser fitxat per un club molt històric com l'Spòrting de Lisboa, actualment tercer a la lliga lusitana. Rosell explica que "és una experiència força gratificant, hem participat a la Champions, i en les competicions de Portugal he jugat en 17 partits. L'objectiu en el club és guanyar la Taça, la Copa, per poder participar altra vegada en la Champions".