El Reus va sumar la segona derrota de la temporada en la seva visita al camp de l'Osca. Els jugadors aragonesos van remuntar davant d'un bon Reus, que va patir l'expulsió per doble targeta groga de Melli, al minut 71, en l'acció del penal. Els reusencs van dominar la primera meitat amb la possessió de la pilota. Fruit d'això, al minut 16, el visitant Máyor va aprofitar una errada del porter local per marcar el 0-1. A la represa, la dinàmica va canviar. Els locals van sortir a buscar l'empat amb insistència. Al minut 72, el local Samu Saiz va aprofitar el penal per empatar i, seguidament, dos minuts més tard, Melero va posar el definitiu 2-1 a l'electrònic.

Avui, torn per a Girona i Nàstic

Aquest matí, el Girona disputarà el seu enfrontament davant del Numància a Montilivi, a les 12 del migdia. Els homes de Pablo Machín buscaran trencar la mala ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la victòria. D'altra banda, el cuer Gimnàstic de Tarragona intentarà aconseguir la primera victòria de la temporada davant del Mallorca a les 18 hores al Nou Estadi. Els de Vicente Moreno hauran de reaccionar per no quedar enfonsats a la taula.