La vetllada de boxa i kick-boxing de diumenge va reunir uns 450 espectadors al pavelló manresà del Pujolet. Es va repetir l'èxit de la convocatòria de mesos enrere, quan va combatre la vilomarenca Melania Sorroche, actualment en plena convalescència de dues operacions quirúrgiques i que va ser homenatjada amb una placa en reconeixement del seu brillant any esportiu. Ha lluitat per assolir dos títols internacionals d'alt nivell, com el mundial del pes gall de l'AMB, en un combat celebrat a l'estiu a Veneçuela, i el mundial de classe intercontinental de l'IBF, a Fuenlabrada. Als primers mesos del 2017 espera tornar a competir en la boxa professional.

Pel que fa a la vetllada d'aquest cap de setmana al Pujolet, durant tres hores es van poder veure en acció els millors púgils catalans de boxa amateur i de kick-boxing en els grups amateur i professional.

L'escola infantil del Box Gym va fer una exhibició i també cinc dels seus púgils van competir. Anass, en kick-boxing amateur i en 89 kg, va perdre amb Álex Leautad, als punts. Mohamed Aeuil, en 60 kg i en combat de boxa amateur, va fer nul amb Dani Cano. En modalitat de K-1 (kick-boxing amb genolls), Anass Anime va derrotar per KO Adrián Sánchez en 58 kg; i en els 70 kg, Bilel Boukili es va imposar als punts a Alan Gasparini. Quant a Moha Amine, en un combat de kick-boxing professional, va vèncer Laureano Expósito en 67 kg.