L'Unicaja es va endur una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la pista del Rio Natura Monbus, al qual es va imposar per un resultat final de 70-78. Amb aquest triomf, els andalusos, que dimecres es van proclamar campions de l'Eurocup, consoliden el setè lloc a la Lliga Endesa.

En el primer quart, el tècnic visitant, Joan Plaza, va ordenar als seus jugadors una defensa en zona que va posar en molts problemes els gallecs, que ja perdien per quatre al final. En el segon període el conjunt local va millorar en defensa i va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un empat a 37.

A la segona meitat, els malaguenys van dur la iniciativa del joc gràcies al seu encert en el llançament exterior (van anotar 15 triples de 29 intents), però no van poder obrir forat en l'electrònic, ja que uns gallecs lluitadors no els ho permetien (57-58 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts, els visitants van clavar un parcial de 0-7 que semblava sentenciar l'enfrontament, però els locals no es van rendir i es van situar només dos punts per sota. Tot seguit, els malaguenys es van mantenir sòlids i van saber mantenir-se al davant per endur-se una nova victòria.