Inesperat entrebanc del Manresa al Nou Estadi. El conjunt blanc-i-vermell no ha passat de l´empat a un gol davant un Andorra que no ha tingut un bon començament de temporada, encara que també és cert que té els andorrans tenen dos partits pendents per la selecció.

El Manresa, en línies generals, no ha tingut la fluïdesa d'altres jornades davant un conjunt que tampoc no ha enlluernat en el seu pas pel Congost. No ha tardat l´Andorra a avançar-se en el marcador. Betriu ha aprofitat una indecisió del central blanc-i-vermell Mario dins de l´àrea, pràcticament a la ratlla de fons, i ha donat el gol mastegat a Kiki, que estava sol al segon pal.

El 0 a 1 ha fet despertar u un Manresa més apàtic del normal. Al minut 9, el col·legiat Cortés Portell ha deixat de xiular una clara falta sobre Noah quan aquest es presentava tot sol davant del porter Xisco després de rebre una pilotada llarga. Una genialitat de Manel Sala ha posat les coses al seu lloc al minut 12; un llançament llunyà ha sorprès Xisco, que aquest es trobava avançat (1-1).

Amb el gol, els manresans han recuperar la confiança i vhn passat a dominar un rival que veia com poc després de la mitja hora de joc havia de substituir el veterà Marc Pujol (exjugador del Manresa) per lesió. Abans, Brian ho havia provat amb una volea amb la cama esquerra a les mans del porter (min 16) i un llançament de Marc Serra desviat a córner després d´una bona acció individual de Marc Cuello (min 25). El servei de cantonada l'ha rematat amb el cap Florent però la pilota ha sortit a fora arran de pal.

L´Andorra feia cada cop uns atacs més tímids, però el Manresa tampoc no aconseguia trencar una seriosa defensa andorrana. Al minut 35, el visitant Betriu ha executat una falta directa des de la frontal de l´àrea que ha sortit alta per sobre de la porteria defensada per Pol Busquets.

Amb l´ 1 a 1, els jugadorshan anat als vestidors. A la represa, les coses no han variat massa. El Manresa dominava però no tenia la precisió necessària en les passades per treure un clar avantatge de les seves accions ofensives. Al minut 50, una bona combinació del conjunt manresà ha acabat amb un llançament de Marc Serra, però sense transcendència.

A mida que passaven els minuts, el Manresa intensificava la pressió a un Andorra que intentava fer perill amb ràpids contracops. Una bona acció de perill favorable al Manresa ha estat una centrada per la banda esquerra d´Alsina que Manel Sala ha rematat amb el cap sense oposició des del punt de penal, encara que al mig de la porteria, el que ha facilitar l´aturada de Xisco, que ha enviat la pilota a córner. Però encara s'ha acostat més al gol el propi Manel Sala, quan ha fet un llançament d´una falta directe al travesser (min 85). Un minut abans, Priego ha fet un xut a fora, ajustat al pal. Amb el temps pràcticament exhaurit, doble ocasió de Priego i Brian, però sense l´encert necessari per trencar l´igualada.