La combinació entre l'encert del Manresa i les facilitats defensives de l'Igualada ha propiciat un marcador més habitual d'un set de tennis que no pas d'un partit de futbol. El 6 a 2 final és el reflex de les dues circumstàncies en un partit en el qual s'esperava més resistència d'un conjunt igualadí que no passa pel seu millor moment, doncs no ha estat capaç de guanyar cap dels darrers cinc enfrontaments, amb tres empats i dues derrotes seguides. El Manresa manté ferma la primera posició i ja acumula vuit jornades sense perdre, amb sis victòries i dos enfrontaments empatats.

L'Igualada ha sortit dominador, però en la primera pilota tocada pel Manresa, primera urpada. Era el minut 3; Bernat ha fet una passada llarga cap a Noah; aquest, en estat de gràcia, ha superat el seu defensor Bernat Sansano en un colze a colze, i després ha definit molt bé davant Albert (1 a 0). No ha tingut temps de reaccionar l'Igualada. Al minut 7 ha tornar a sorprendre el Manresa a la defensa de igualadina. Bernat ha iniciat una jugada d'atac amb una passada a la dreta; Ruano ha fet una bona centrada i Sergi Soler, venint del darrera, ha afusellat Albert.

Aquest segon gol ha deixar estabornit i descol·locat l'Igualada. Al minut 15, Solernou ha estat a punt de marcar amb una rematada de cap a la sortida d'un servei de cantonada però Albert ho ha impedit. La primera aproximació de perill real dels anoiencs ha estat un centre-xut de Joel Solà que s'ha enverinat a mida que arribava als dominis de Pol Busquets, tot i que aquest ha respost amb una bona intervenció (min 19). El Manresa, amb el marcador clarament a favor, jugava amb comoditat, i encara més a partir del minut 24 quan Noah ha aprofitat una indecisió visitant al mig del camp per plantar-se de nou sol davant Albert i superar-lo amb una bon a definició. (3-0). Abans del descans, l'Igualada ha tingut la seva millor ocasió, una rematada de Gerard Llobet que Pol Busquets ha desviar, amb la fortuna que la pilota ha tocat al pal i ha tornat a entrar el camp (min 38).

Només començar el segon temps ha arribat la sentència, el quart del Manresa. Ha estat una rematada de cap de Florent, tot sol a l'àrea petita, a la sortida d'un córner executat per Sergi Soler (min 46). Amb el 4 a 0, el Manresa se sentia força conformat i l'Igualada, resignat. Però aquí ha aparegut el protagonisme del col·legiat. Al minut 63 ha expulsat de forma rigorosa el local Bernat. I sis minuts després castigava amb un penal dubtós els manresans, que Joel Solà no ha desaprofitat per fer el 4 a 1. Però malgrat la inferioritat numèrica, el Manresa ha esvait els possibles dubtes després primer gol visitant, anotant el seu cinquè, el tercer de Noah. Leandro ha recuperat una pilota al mig del camp, ha assistit a Romano i aquest, amb una centrada mil·limetrada al segon pal ha posat en safata el gol a Noah (min 76). Amb tot dat i beneit, encara quedava temps per al 5 a 2, de cap marcat per Martí Just en un córner (min 80), i el 6 a 2, una vaselina de Leandro ja en temps de descompte.