Les aturades del porter argentí de la Reial Societat Gerónimo Rulli van impedir al Girona signar la segona victòria consecutiva després de sorprendre el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. Els gironins es van mostrar més verticals que els bascos, que va intentar tenir el control del partit a través de la possessió de la pilota. Els d'Eusebio Sacristán van disposar de dues bones ocasions al primer període. Al minut 4, Stuani va rematar de cap amb l'encert habitual un servei de falta executat per Aleix García, però Rulli es va lluir. L'argentí també va evitar el gol en una rematada d'Anthony Lozano (minut 37). Ja a la segona part, Stuani va intentar altra vegada el gol amb un cop de cap, però la pilota fa sortir fregant el pal (minut 66). Stuani (minuts 68 i 84) i Borja García (minut 85) van tornar a festejar amb l'1 a 0 sense èxit. Amb l'empat, els d'Eusebio sumen 28 punts, cinc més que el Vila-real, primer equip en zona de descens.