El prestigiós Torneig Motorcat Obradors de Puig-reig 2019 ja està en marxa. Diumenge es van disputar les respectives fases prèvies, d'on van sortir els equips que han d'acompanyar dimecres els caps de sèrie a la fase d'or en les categories benjamí i aleví.

Aquesta fase definitiva, que es jugarà entre Puig-reig (matí i tarda) i Gironella (matí), tindrà els equips següents: en categoria aleví, al grup A, Barça, l'Hospitalet i Puig-reg; al B, Lleida, Gimnàstic i OAR Vic; al C, Girona, Manresa i Joanenc; i al D, Sabadell, Cassa i Gimnàstic B.

En benjamins, al grup A, Barça, Sant Andreu i Santpedor; al B, Girona, l'Hospitalet i Joanenc, al C, Espanyol, Jabac i Gimnàstic; i al D, Cornellà, Mercantil i Sant Cugat. Les finals, a Puig-reig, estan programades a les 18 h (aleví) i 18.40 h (benjamí), respectivament.

Els equips que diumenge no van aconseguir classificar-se per a la fase d'or (després de 56 partits) també tindran aquest dimecres la seva fase de consolació (plata). En categoria aleví es disputarà a Cercs i en categoria benjamí, a Avià, en els dos casos fins al migdia. Aquest torneig de futbol base organitzat pel Club Esportiu Puig-reig tindrà continuïtat diumenge que ve amb els partits de la categoria prebenjamí amb una previsió de 20 equips.