Dins el grup setè de la Tercera Catalana hi haurà, en la propera temporada, un canvi respecte als clubs en principi previstos. Hi ha la baixa d'un equip bagenc, que en aquest cas és la UE Balconada, que serà coberta amb l'entrada del CF Navarcles, que va aspirar a l'ascens en una promoció que li va ser adversa. Ara, unes setmanes més tard, el club navarclí -que viu l'any del seu centenari- ha pogut fer el salt de categoria.

Albert Garcia, president de la UE Balconada, explica que «vam valorar si el més oportú per al club era continuar a Tercera o bé jugar a Quarta Catalana. Teníem força baixes de jugadors i, després de pensar-ho bé, ens vam decidir a baixar un graó».

Bernardo Manchado, que és el president del CF Navarcles, relata que «ens vam assabentar que la Balconada renunciava a Tercera i nosaltres tot seguit ens vam posar en contacte amb la federació per tal que ens tinguessin en compte. Pels nostres resultats a la lliga, el nostre coeficient era força alt per aspirar a aquesta plaça. A més, el que pensàvem que era més lògic era que un club del Bages pogués ocupar la plaça d'un altre equip de la mateixa comarca».

El Navarcles, segon classificat al grup 1 de Quarta Catalana, va perdre la promoció davant de La Palma de Cervelló (0-3 a casa i triomf per 0-1 al Baix Llobregat). Al final, però, serà a Tercera ja que la Federació Catalana de Futbol li atorga la plaça de la Balconada.