L'odenenc Àlex Haro (Toyota), copilot del sud-africà Giniel de Villiers, es va endur la victòria a la classificació general del Ral·li del Marroc, que posa punt final al Mundial de Cross Country i que és preparatori per al Dakar.

De Villiers i Haro van mantenir una gran lluita amb la parella formada per Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini), tant per la cinquena i última etapa com per la general. Aquesta va durar, exactament, fins als darrers deu quilòmetres, quan el Mini de Sainz i Cruz va tenir problemes i va haver de ser remolcat fins a la línia d'arribada per Jakub Przygonski. Al final, el sud-africà i l'anoienc van entrar en segona posició, a 2:34 del guanyador, l'holandès Bernhard Ten Brinke.

D'altra banda, l'avianès Marc Coma, copilot de Fernando Alonso, va finalitzar vuitè, a 9:56 del temps marcat per Ten Brinke. «Anem pas a pas i no és fàcil acabar aquest ral·li, i nosaltres ho hem aconseguit en el primer intent», va assenyalar l'asturià. L'urgellenc Isidre Esteve (BMW) va ser tretzè de l'etapa i quinzè de la general, mentre que el duet format pel manresà Gerard Farrés i l'igualadí Armand Monleón no van poder acabar la cursa per problemes tècnics.