La copilot espanyola Laura Salvo ha mort aquest dissabte als 21 anys d'edat mentre disputava el Ral·li Vidreiro-Centre de Portugal, la cinquena cita del campionat nacional lusità, després d'un fatal accident que li va costar la vida després d'impactar amb un altre vehicle de la prova.

"Dol en l'automobilisme espanyol per la mort de la copilot Laura Salvo, que ha perdut la vida a Portugal mentre disputava un ral·li. El nostre més sentit condol a tots els seus familiars i éssers estimats. Descansa en Pau, estimada Laura", ha indicat la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme a el conèixer la tràgica notícia.

Per la seva banda, la Federació Autonòmica de la Comunitat Valenciana també es va sumar a les paraules d'alè per als seus familiars i amics. "La vida pot arribar a vegades a ser molt injusta. Lamentablement, ha mort Laura Salvo mentre feia el que més li agradava: copilotar. DEP. El seu somriure ens il·luminarà des del cel a partir d'ara".

Laura Salvo, jove promesa de l'automobilisme, va perdre la vida quan el cotxe en què exercia de copilot va impactar amb un altre vehicle al costat dret. Les emergències van acudir a al lloc de l'esdeveniment amb rapidesa, però no van poder impedir la seva mort.