L'especialista artesenca de curses d'obstacles Elena Rueda, de 47 anys, va assolir una meritòria 38a posició en la prova de la modalitat Beast de l'Spartan Race World Championship, el mundial d'aquesta reputada franquícia de curses d'obstacles. Enguany, la cita mundialista s'ha desenvolupat a Abu Dhabi, la capital dels Emirats Àrabs Units.

L'artesenca supera un obstacle amb el rerefons del desert d'Abu Dhabi

L'artesenca supera un obstacle amb el rerefons del desert d'Abu Dhabi SPARTAN RACE WORLD CHAMPIONSHIP

Tal com és habitual, la prova de la modalitat Beast va consistir en un duríssim recorregut de 21 km que inclou 30 obstacles. A la península aràbiga, a les dificultats intrínseques de la cursa s'hi van afegir la sorra del desert i la decisió de l'organització que una bona part de la prova es desenvolupés en horari nocturn. Elena Rueda va completar el circuit amb un registre de 4 hores, 17 minuts i 38 segons, una marca que li va permetre segellar la 38a posició final. La guanyadora va ser la nord-americana Lindsay Webster (2 hores, 38 minuts i 54 segons), seguida de la canadenca Annie Dube (2 hores, 41 minuts i 22 segons) i de la russa Alisa Petrova (2 hores, 43 minuts i 07 segons).

La prova mundialista de la modalitat Beast es va desenvolupar, en gran part, en horari nocturn SPARTAN RACE WORLD CHAMPIONSHIP

Amb aquesta cursa, Elena Rueda tanca un excel·lent exercici esportiu que ha confirmat la bagenca entre les millors corredores de curses d'obstacles de la categoria Elit de l'Estat. El parèntesi competitiu del 2020, degut a l'esclat de la crisi sanitària, no ha fet més que refermar les aptituds físiques i psicològiques d'una esportista que destaca per la seva tenacitat, perseverança i capacitat d'entomar reptes de la màxima duresa i exigència.