El Motor Munich Cadí Manresa va sumar una altra victòria en la complicada pista del Wecolors AB Premià (52-59). El conjunt manresà va disputar un primer quart amb una efectiva defensa i va deixar el seu rival amb tan sols 7 punts. Les jugadores visitants van estar encertades en atac i van obrir un còmode forat en el marcador, 7-14. En el segon quart, les locals van incrementar la intensitat en defensa i van recuperar el desavantatge per arribar al descans amb un igualat empat a 24 punts.

A la represa, es van veure moltes alternances en el marcador i cap equip va ser capaç de trencar el resultat, 38-37. En el tram decisiu, les jugadores bagenques no van perdonar i van tenir un alt percentatge en els llançaments i van poder sentenciar el marcador davant d’un equip local que no va poder aturar el vendaval ofensiu. La setmana vinent les jugadores manresanes rebran la visita a casa del poderós líder de la categoria, el Promoviatges CBF Cerdanyola, equip que té un balanç de 10 victòries i una derrota.