Segueix-nos a les xarxes socials:

Els manresans van arribar a la final de l’Històrics | ÀLEX GALLARDO/T.H.

El CE Manresa busca avui passar de fase a la Copa Catalunya

El CE Manresa disputa avui la primera eliminatòria de la Copa Catalunya contra la UE Cornellà a l’Estadi Municipal del Congost a les 20 h, el primer partit a casa després de tres mesos i mig. Cal recordar que l’equip va assolir l’ascens a l’Hospitalet.

El rival d’aquest vespre és l’UE Cornellà, un equip de categoria superior, ja que milita a la Primera RFEF, i que va ser el primer rival dels de Ferran Costa en aquesta pretemporada. En aquell partit jugat a finals de juliol, el duel es va acabar amb victòria manresana per 0-3. Les circumstàncies, però, segurament seran ben diferents, amb un Cornellà més rodat.

Després, el Manresa va empatar 0-0 davant el Barça Atlètic en un amistós a porta tancada que es va jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, els manresans van disputar el Torneig d’Històrics, en el que van arribar a la final perdent-la contra el Terrassa per 1-0. Prèviament, l’equip va superar el triangular contra la UE Horta (2-0) i la FE Grama (2-1), en sengles partits de 45 minuts cadascun, i va eliminar la UE Sant Andreu a les semifinals (1-0).

Vuit equips són a segona ronda

L’eliminatòria inicial de la Copa Catalunya es completa avui amb els duels Rapitenca-Sant Andreu i Sant Cristòfol-Terrassa, a més del Manresa-Cornellà. La resta d’emparellaments es van resoldre el cap de setmana amb els següents resultats: Tona-Barça Atlètic, 0-4; Vilassar Mar-Peralada, 0-1; Vilafranca-Gimnàstic Tarragona, 0-2; Castelldefels-Lleida Esportiu, 0-0 (2-4 als penals); L’Hospitalet-Prat, 1-2; Grama-Badalona Futur, 0-1; Girona B-CF Badalona, 0-1; Montañesa-Europa, 0-2. Els vencedors s’uneixen a l’Olot, exempt.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.