Regió7

Regió7

Solsona pateix una onada de robatori de cables de coure de l'enllumenat públic

Aquest dijous els lladres es van emportar el cablejat de cinc fanals

Un dels fanals afectats pel robatori de cablejat AJ SOLSONA

Solsona s'està veient afectada per un onada de robatoris de cables de coure de l'enllumenat públic que han tingut lloc al llarg aquestes últimes setmanes. El darrer robatori es va produir aquest dijous quan els lladres van sostreure un centenar de metres de cablejat del sistema d'enllumenat a darrera del tanatori, fet que ha deixat a les fosques part del parc de l'Hort del Bisbe. La setmana passada, a la ciutat ja hi va haver un altre robatori al carrer del Blat i a principi d'aquest mes d'octubre també se'n va produir un a la pujada del Seminari.

A més, fonts de la Policia Local han detallat que a part d'aquests punts, també s'han registrat robatoris de cablejat de l'enllumenat públic al sector de la Creu de Sant Joan i a la zona de l'Escola el Vinyet, entre altre indrets de la població. A part dels robatoris que han tingut èxit, en alguns fanals també s'ha detectat que els lladres han obert les tapas de registre sense que finalment s'hagin pogut emportar els cables.

Segons fonts municipals, la Policia Local de Solsona també ha posat els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra i a més a més s'ha reforçat el patrullatge nocturn per controlar els punts foscos i més aïllats del municipi. A més, l'Ajuntament també fa una crida a la població perquè contacti amb la policia trucant al 973483040 en cas de veure accions sospites de persones que estiguin intentant manipular fanals.

Fins ara, el consistori ha anat reparant tots els punts de llum que s'han vist afectats pels robatoris amb l'excepció dels últims, els de la zona de darrere el tanatori. L'ajuntament està a l'espera de rebre el subministrament de cablejat nou.

El robatori de cables de coure de l'enllumenat no és cap novetat i de fet no fa ni una setmana que els lladres van deixar a les fosques les pistes municipals de tennis de Sant Joan de Vilatorrada.

Compartir l'article

stats