Segueix-nos a les xarxes socials:

Descarrila un tren sense passatgers a l'estació de Sitges

La incidència afecta a tots els combois de les línies de Rodalies R2 Sud, R13, R14, R15, R16, R17 i als de Llarga Distància

Descarrila un tren sense passatgers a l'estació de SitgesBombers de la Generalitat

Matí molt complex per a la circulació dels trens de Rodalies al sud de Barcelona. Un tren Talgo València-Barcelona que anava sense passatgers ha descarrilat a les 9.50 hores d'aquest dimarts a l'estació de Sitges, sense causar ferits.

Segons ha informat Renfe, es desconeixen de moment les causes de l'incident, que ha obligat a interrompre la circulació entre Garraf i Vilanova i la Geltrú i que està afectant a tots els trens de les línies de Rodalies R2 Sud; R13; R14; R15; R16 i R17 i als de Llarga Distància que circulen per via convencional.

Aquesta incidència se suma a l'atropellament en l'estació de Gavà, que ha tingut lloc a les 8.45 d'aquest mateix matí, i que ha suposat la interrupció del servei.

Protecció Civil de la Generalitat, per part seva, ha activat durant una hora la prealerta del pla Ferrocat, d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril. Cap al migdia, Protecció Civil ha informat de la posada en marxa de 14 autocars que facilitaran el transport alternatiu per carretera entre Garraf i Vilanova i la Geltrú.

Prem per veure més contingut per a tu