30 de juliol de 2020
30.07.2020
Regió7

TV3 estrena avui la segona temporada de «Res és impossible»

El Mago Pop acollirà a casa seva Sílvia Abril, Clara Segura, Francesc Orella, Joan Dausà i Laia Sanz

30.07.2020 | 09:58
El Mago Pop i Josep Maria Pou en el primer capítol

TV3 estrena avui a les 22.05 h la segona temporada de Res és impossible, el programa d'Antonio Díaz, popularment conegut com El Mago Pop. A diferència de la primera tanda d'episodis, aquest cop Díaz acollirà els convidats a casa seva. L'il·lusionista reprendrà el seu espectacle al teatre Victòria de Barcelona el mes de setembre, però abans mostrarà alguns dels seus trucs als espectadors mentre fa d'amfitrió a diferents personatges del panorama català.

Al llarg dels cinc capítols de la temporada, visitaran el programa actors i actrius com Sílvia Abril, David Verdaguer, Clara Segura, Josep Maria Pou, Francesc Orella, Santi Millán, Pep Plaza i Guillem Albà; esportistes com Àlex Corretja i Laia Sanz; i artistes com Joan Dausà, La Pegatina, Blaumut, Suu i Ramon Mirabet. Presentadors coneguts de TV3, com Toni Cruanyes, Tomàs Molina, Llucià Ferrer i Helena Garcia Melero, també hi seran presents.

En aquests nous capítols, de prop d'una hora de durada, també es donarà suport a les arts escèniques. Cada nit, a més dels números de màgia, hi haurà actuacions musicals i algun espectacle de ball, circ o teatre.
Després de cada capítol, es reemetrà un episodi de temporades anteriors, en què Díaz viatjava a París, Lisboa, Brussel·les, Amsterdam, Roma i Manchester, i feia participar de la màgia tant persones anònimes com celebritats nacionals i internacionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook