La corredoria d'Assegurances Pujol inicia demà la celebració del seu 75è aniversari. L'empresa, amb presència a Manresa i a Sant Vicenç de Castellet, ho farà primer en aquesta última població, i la setmana que ve traslladarà els actes a Manresa.

L'empresa celebrarà l'aniversari a Sant Vicenç amb la confecció d'un dibuix del Castellet a la plaça Clavé, a partir de les 10 del matí. El dibuix anirà a càrrec de l'artista Toni Ortiz i de les 6 a les 8 del vespre els veïns s'hi podran fer fotos com si estiguessin al mateix castell.

La setmana que ve, la celebració es traslladarà a Manresa. Serà a la plaça de Crist Rei, on hi ha les oficines de Pujol, on el mateix Toni Ortiz farà un dibuix al terra i en 3D de la Cova i el Pont Vell, en el qual, al final de la jornada, tothom podrà fer-s'hi una foto. Serà el dissabte 26 de setembre.

Lluís Pujol, que amb el seu germà Francesc està al capdavant de l'empresa (el seu germà Jaume també n'és soci però no es dedica professionalment a l'empresa), explica que amb la celebració del 75è aniversari "volem fer un reconeixement a Manresa i a Sant Vicenç del que la gent ens ha donat" i afegeix que són actes amb els quals "tornem alguna cosa a la gent del carrer, que és la que realment ens ha fet créixer i arribar al dia d'avui". Més endavant, el divendres i dissabte 9 i 10 d'octubre l'empresa muntarà un rocòdrom per a infants a Crist de Rei amb la col·laboració del Centre Excursionista de la Comarca del Bages.