Les marques de moda trepitgen cada vegada amb més força la passarel·la del 080 Barcelona Fashion, i en va ser exemple ahir Naulover, una firma que l'any que ve complirà 60 anys i que va presentar una col·lecció molt encertada per a dones que ni són molt joves ni tenen cos de model.

Wom&Now, una marca que ha sorgit del grup RMT, que inclou una divisió de moda que fins fa tres anys confeccionava roba per a altres firmes fins que va decidir tenir el seu propi nom, també va desfilar ahir amb una col·lecció inspirada en els anys 70 però amb una mirada del segle XXI pels teixits i els tocs de llum que donen el xarol i el vinil.

Lyle&Scott, una firma escocesa amb 140 anys de trajectòria i una de les més reconegudes en el món del golf, que té una àguila daurada com a icona, va obrir ahir les desfilades amb una col·lecció sense estridències, elegant, i que feia honor a la màxima que sempre "el més modern és allò clàssic". La marca es reintrodueix aquest any a Espanya amb la col·lecció Spring Summer 2016.