La cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, va apel·lar ahir als votants a concentrar el vot en el seu partit per dir al "món" que els catalans volen "seguir sent espa- nyols i europeus" i va presentar la seva formació com l'"única capaç de frenar" els plans independentistes d'Artur Mas.

Ciutadans va tancar la campanya electoral a la plaça Virrei Amat amb un acte a l'aire lliure que va aplegar més de 2.000 persones, segons fonts del partit, i en el qual va participar també el seu president, Albert Rivera.

Durant la seva intervenció, la candidata a la presidència de la Generalitat ha cridat a omplir les urnes d'"il·lusió" i "paperetes taronja" per llançar un "gran missatge" a Espanya i a la resta del món: "no volem deixar de ser espanyols i europeus".

La presidenciable va presentar la seva formació com l'"única capaç de frenar" el procés independentista i també d'impulsar la regeneració política i la lluita contra la corrupció: "El vot útil que canvia avui les coses és el de Ciutadans", va assegurar. En aquest sentit, Arrimadas va demanar votar Ciutadans perquè la seva formació pugui liderar l'alternativa a l'independentisme amb "molta força".

La candidata va prometre governar per a tots els catalans, en una Catalunya "sense bàndols", i "fer alguna cosa innovadora que no s'ha fet mai fins ara: pensar en els catalans abans que en les sigles. Serà el canvi més gran, ho garanteixo", va afegir.