Entrava dins la lògica que el CB Vilatorrada sumés la victòria a la pista d'un Sant Cugat que és situat a la zona complicada de la taula classificatòria, però certament el partit no va ser gens fàcil i el triomf dels bagencs va ser molt treballat en un duel que va ser un autèntic estira i arronsa, sobretot durant els tres primers quarts.

Al darrer quart els verds van saber rematar molt bé la feina que havien treballat durant els quarts anteriors. Els visitants van saber jugar molt bé en defensa i van aturar bé els homes clau del conjunt vallesà. Les diferències en el marcador sempre van ser bastant curtes, però en tot moment va fer la sensació que tenien el tempo del partit. Al darrer quart el Sant Cugat va intentar pressionar per retallar les diferències, però el Vilatorrada va saber mantenir el cap fred i no va deixar escapar el triomf.

En la faceta anotadora del santjoanencs van destacar els 13 punts anotats per Solernou i sobretot els 28 d'un Tejero que va ser un autèntic maldecap per a la defensa local. Aquesta victòria situa els de Sant Joan de Vilatorrada en una còmoda vuitena posició al bell mig de la taula classificatòria allunyats ja de la zona baixa i, amb 13 triomfs, n'és a tres del Sant Quirze, tercer classificat.