El base dels Minnesota Timberwolves i de la selecció espanyola, Ricky Rubio, va declarar que, després d'haver passat deu dies de concentració i treball a Madrid, "l'equip ja té la química necessària per tal de disputar aquesta competició".

Rubio també va donar la seva opinió sobre algunes de les dificultats que es trobarà l'equip espanyol als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro: "no podem fer distincions de rivals dins del grup, potser el conjunt amfitrió o Argentina són dels més complicats".

Aquestes declaracions van ser abans que la FIBA fes oficial que Croàcia, un dels tres vencedors dels preolímpics, completaria el grup B, en el qual està enquadrada la selecció espanyola.

Pel que fa als darrers moviments que s'estan duent a terme en el mercat de l'NBA, especialment mogut a l'inici, el base dels Timberwolves va manifestar que "la propera temporada es presenta bé. Molts equips han canviat d'estrelles, serà una mica diferent, però personalment a Minnessota volem intentar donar un pas endavant per tal de poder ser als play-off pel títol".