El davanter del Barcelona Neymar da Silva, després de guanyar la medalla d'or als Jocs Olímpics de Rio, no es reincorporarà dimecres a la disciplina blaugrana, com estava previst, i es quedarà al Brasil per jugar amb la selecció absoluta dos partits de classificació per al pròxim Mundial.

Neymar ha estat convocat per als partits classificatoris que el Brasil disputarà contra l'Equador (1 de setembre) i Colòmbia (6 de setembre).

El punta blaugrana havia de tornar demà a la capital catalana i tornar al seu país després de disputar diumenge que ve, amb el Barça, el partit de Lliga contra l'Athletic Club a San Mamés.

No obstant això, el tècnic del conjunt català, Luis Enrique Martínez, li ha donat permís perquè es quedi al seu país fins que finalitzi la pròxima concentració amb la 'canarinha' i es reincorpori als entrenaments amb el Barcelona el dijous 8 de setembre.

El seu company en la selecció olímpica i al Barça, Rafinha Alcántara, no ha estat convocat per jugar amb l'absoluta, amb la qual cosa dimecres que ve es posarà ja a les ordres de Luis Enrique.