El Baskonia va anunciar ahir el fitxatge del base uruguaià Jayson Granger, que s'ha compromès amb l'entitat vitoriana per tres temporades. D'aquesta manera, el Baskonia es converteix en el tercer equip ACB de Granger, que va formar-se a l'Estudiantes i que després va jugar a l'Unicaja.

Nascut a Montevideo el 15 de setembre del 1989, Granger arribarà a Vitòria després de dues temporades a l'Anadolu Efes turc i la seva missió serà «aportar direcció de joc i potència física», explica el Baskonia. A més, el club recorda que Granger té una gran experiència en competició europea, amb 105 partits disputats a l'Eurolliga i 14 més a l'Eurocup, de la seva etapa a l'Estudiantes.

En la seva última campanya a Istanbul, Granger va tenir una mitjana de 9,7 punts, 3,9 assistències i 2,7 rebots en 25 minuts per partit a l'Eurolliga, on ha arribat a dipustar els play-off de la competició. En la lliga turca va arribar fins a les semifinals i va anotar 10 punts, 4 assistències i 3 rebots de mitjana per partit.

El nou jugador baskonista es troba actualment concentrat amb la selecció uruguaiana per disputar la AmeriCup 2017.