Neymar va reactivar el París Saint-Germain davant el Tolosa (6-2), que va complicar el triomf més del previst al conjunt d'Unai Emery. El brasiler va liderar la remuntada que va propiciar el seu tercer triomf i el liderat, en el debut de l'exbarcelonista com a local al Parc dels Prínceps.

Va ser una jornada molt emotiva per a Neymar, rebut com un autèntic ídol per una afició que va omplir de gom a gom l'estadi parisenc. I el brasiler va complir les expectatives: va participar en quatre dels sis gols del seu equip, dos dels quals marcats per ell.

Abans de l'inici, però, Neymar es va mostrar molt afectat en el minut de silenci que es va guardar en memòria per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. I el públic, que esperava amb impaciència l'estrena del seu nou ídol, va donar tot el suport a Neymar, que va assumir la responsabilitat en la victòria de l'equip.

I això que el partit va començar malament per al PSG, que va encaixar el 0-1 al minut 18. Però Neymar va aconseguir empatar poc després. I, encara al primer temps, el brasiler va combinar amb Rabiot, que feia el 2-1.

A la represa, el ritme va decaure. Però es va animar a vint minuts del final, amb l'expulsió de Marco Verrati. Una inferioritat numèrica que no va afectar al PSG: Cavani, de penal, feia el 3-1, però encara no era el gol de la tranquil·litat. Jullien anotava el 3-2 i el Tolosa tenia 12 minuts per empatar. Però qui va marcar va ser el PSG, tres vegades. Pastore i Kurzawa anotaven abans que Neymar, en el descompte, arrodonís la golejada.