Osona Team Logistics, l'empresa per a la qual treballa el conductor del camió de carn accidentat a l'eix Transversal dimarts passat, desconeixia que el transportista tenia el permís retirat. Fonts de l'empresa explicaven ahir haver-se quedat sorpresos en conèixer que se li havia imputat un delicte contra la seguretat en el trànsit.

El transportista, veí de Sant Hilari Sacalm (la Selva) de 30 anys, feia poc més d'un any que treballava per a l'empresa Osona Team Logistics, amb seu a Vic. Des de l'empresa van assegurar que en contractar-lo, aquest els va ensenyar el carnet físic que demostrava que podia dur camions de gran tonatge. Del que no tenien constància era que pesava sobre ell una ordre judicial d'un jutjat de Girona que li impedia conduir el vehicle fins al novembre del 2015.

Ahir l'empresa es va posar en contacte amb el treballador, que, segons ha explicat la mateixa empresa, segueix negant que no disposi del permís. Des que es va produir l'accident i per desig de la mateixa empresa, el camioner no ha treballat.