Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de Navarcles de 18 i de 19 anys, de nacionalitat espanyola, acusats d'haver robat una motocicleta en un pàrquing comunitari de Sant Joan de Vilatorrada i d'haver-la amagat a la zona d'horts del Poal de Manresa.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc dimarts passat a la tarda, quan un testimoni va alertar els Mossos que havia vist com dos nois ocultaven una moto a la zona d'horts del Poal i després marxaven de l'indret amb un vehicle. Una patrulla s'hi va desplaçar i va observar que la motocicleta estava mig amagada en un forat, i tapada amb herbes. Una altra dotació va buscar el cotxe amb què havien marxat, i el van localitzar poc després.

Quan van demanar explicacions als dos joves, van donar versions contradictòries. Després de diverses gestions, els agents van esbrinar que la motocicleta havia estat sostreta d'un pàrquing comunitari de Sant Joan. Els dos nois van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, sense intimidació.