L'Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys de presó un veí de Manresa que va agredir amb un got de vidre un noi a qui no coneixia de res, a l'interior de la discoteca El Sielu. L'agressor, Miguel Bover Romero, que tenia 32 anys en el moment dels fets, va trencar el vas a la cara de la víctima, que en tenia 19. Al noi li han quedat diverses cicatrius a la cara, una de catorze centímetres, entre la barbeta i la cella.

Ara, la defensa pot presentar un recurs al Suprem. En cas que es confirmi la pena de tres anys de presó, pot significar l'ingrés penitenciari de l'acusat, ja que la condemna és superior als dos anys.

Els fets, segons la sentència de l'Audiència, van tenir lloc el 30 de novembre del 2013, entre les 3 i les 4 de la matinada, a l'interior de la discoteca El Sielu, situada a la plaça Valldaura. L'acusat anava acompanyat del seu cosí, que es va acostar a la víctima, a qui no coneixia de res abans.

Després d'un breu intercanvi de paraules entre el cosí i la víctima, Miguel Bover li va impactar un got de vidre a la cara, que es va trencar amb el cop. Concretament, segons va declarar l'agredit en el judici, va notar com algú li donava dos tocs a l'esquena. En girar-se, li van preguntar si tenia algun problema i, tot seguit, va veure com li estampaven el got a la cara. El jove no coneixia de res ni l'agressor ni el seu cosí.