La Policia Local d'Olesa va detenir aquest dilluns un veí de la ciutat per haver agredit la seva exparella sentimental llançant-li ampolles de vidre. A més, l'acusat va atemptar contra un agent.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc a les 8 del vespre. La Policia Local va rebre l'avís que un home estava llançant objectes cap a una dona a les proximitats de la comissaria. En arribar-hi, l'home va fugir, però va ser interceptat uns carrers més enllà. Durant la intervenció, els agents van constatar que l'home havia llançat ampolles de vidre contra la seva exparella sentimental. A més, també va agredir un agent. Per aquest motiu, va quedar detingut per un delicte de violència masclista i un altre d'atemptat als agents de l'autoritat.

D'altra banda, l'endemà, la Policia Local d´Olesa va detenir un altre home per haver agredit violentament la seva parella. Tant l´acusat com la víctima presentaven lesions evients d´haver-se agredit mútuament en el transcurs d'una baralla.